فویل آلومینیوم 

فویل آلومینیوم یا برگ پوش‌ آلومینیومی، به آلومینیومی گفته می‌شود که به صورت برگه‌های نازک درآمده باشد. ضخامت فويل آلومینیوم معمولاً  از 40 تا 200 میکرون است. فويل آلومینیومی در صورتی كه پس از تولید مورد عمليات حرارتی قرار گرفته باشد ،قابل انعطاف است و می‌تواند به‌آسانی خم یا در اطراف اجسام پیچیده شود. فويل های آلومینیومی نازک، و گاهی اوقات مانند پلاستیک یا کاغذ از آنها به عنوان روکش استفاده می‌شود .

فویل آلومینیوم دارای خصوصیات و مزایای بسیاری از جمله: ایمنی و سلامتی، مقاومت در برابر درجه حرارت بالا و پایین، محافظت از محیط زیست سبز، صرفه جویی در انرژی تجدید پذیر، پوشش مناسب، زیبایی، راحتی و… است.

فویل آلومینیوم با روش نورد ورقهای حاصل از شمش های ریخته گری آلومینیوم تولید می شود. سپس در طی مراحل زیادی از نورد به قطر مورد نیاز از فویل خواهد رسید. برای رسیدن به یکنواختی در ضخامت فویل در عرض، نواری از پرتوی بتا به فویل تابیده می شود و در سوی دیگر سنسوری قرار دارد اگر شرکت عبور پرتو از فویل زیاد شود غلتک های نورد فاصله خود را بیشتر می کنند تا ضخامت فویل افزایش یابد و همینطور بالعکس اگر شدت عبور پرتوی بتا از فول کمتر از حد استاندارد شود، غلتک های نورد به یکدیگر نزدیک شده و ضخامت فویل را کمتر می کنند.

روش ریخته گری پیوسته، روش بهینه تری نسبت به نورد برای تولید فویل های آلومینیومی است. دلیل این بهینه بودن این است که این روش وابستگی کمتری به انرژی دارد که از این رو امروزه بیشتر مورد توجه قرار گرفته است . برای ضخامت های بالاتر از 0.025 میلی متر، دولایه فویل جداگانه بر روی هم قرار میگیرند و مرحله آخر نورد بر روی آنها انجام می شود. فویل حاصل از این فرایند فویلی است که یک طرف آن براق و یک طرف دیگر مات است . به همین دلیل در حین روی هم قرار دادن دو ورق بر روی یکدیگر، قسمت های مات را روی هم میگذارند و قسمت های براق بیرون می مانند. این عمل به این دلیل انجام می شود تا در حین اینکه جلوی پارگی ورق را بگیرد، موجب افزایش نرخ تولید، کنترل ضخامت و نیاز به قطر های کمتر غلتک های نورد را برطرف سازد.

در حین انجام نورد، استفاده از برخی روانکار ها مورد نیاز است. در غیر اینصورت سطح فویل به‌صورت الگوی مربعی می شود. این روانکار ها قبل از مرحله آخر نورد که مرحله رسیدن به دقت نهایی است بر روی سطح فویل اسپری می شوند . اگرچه برای نورد فویل های در تماس با مواد غذایی حتماً باید از روغن های مورد تایید در رده صنعت غذایی استفاده شود، روانکار های پایه کِروسن (Kerosene Based Lubricants) برای کاربرد های معمولی استفاده می شوند.

آلومینیوم در خلال نورد در دمای پایین دچار کار سختی ( عدم شکل پذیری ) می شود. به دلیل سختی حاصل از نورد سرد، برای بیشتر کاربرد ها نیاز است فویل ها آنیل شوند. کلاف های فویل تا زمانی که به دمای نرم شدن برسند حرارت می دهند. این دما و زمان در حدود 340 درجه سلسیوس و 12 ساعت است. در مدت حرارت دهی، روغن های روانکار می سوزند و یک سطح خشک ایجاد میکند. در برخی مواقع این روغن روانکار در وروق های سخت شده کامل سوخته نمی‌شوند که خود می تواند موجب ایجاد یک زمینه برای پوشش بعدی ایجاد کند . کلاف های بزرگ فویل آلومینیوم به وسیله دستگاه فویل باز کن به کلاف های کوچکتر تبدیل می شود. این فرایند کلاف از کردن و برش دادن از عملیات مهم نهایی کردن تولید است.

فویل های آلومینیوم با ضخامت های بیشتر از 25 میکرون ، نسبت به آب و اکسیژن آب بندی شده هستند در حالی که فویل های کمتر از این ضخامت به دلیل مسائل ساختی نفوذ پذیر اند . فویل آلومینیومی یک سطح براق و یک سطح مات دارد. سطح صاف و براق زمانی بدست می آید که آلومینیوم در مرحله آخرنورد سمت غلتک های نورد باشد. به دلیل اینکه در ضخامت های کم امکان تنظیم غلتک های نورد سخت می باشد، معمولاً دو لایه فویل را روی هم می اندازند و نورد میکنند. به همین دلیل سطح در تماس دو فویل آلومینیوم به یکدیگر مات و سطح بیرونی در تماس با غلتک براق است. این تفاوت در کیفیت سطح، به این منظور است که هر سمت از فویل در پخت‌وپز کارایی خاصی دارد. افزایش بازتابش نور از سطحی (در اینجا براق بودن سطح فویل) موجب کاهش دفع و تابش حرارت می شود. فویل ها ممکن است پوشش های نچسب تنها در یک سمت باشند . بازتابش سمت براق آلومینیوم 88درصد و بازتابش سطح مات در حدود 80درصد است.

شرکت صنعت گستران پارس سدید آلومینیوم به عنوان یکی از تولید کنندگان فویل آلومینیومی در ایران با بهترین کیفیت و قیمت می باشد .

  • ضخامت : 40 الی 100 میکرون

  • ابعاد قابل سفارش: ابعاد دلخواه شما با عرض متفاوت

  •   آلیاژ استاندارد: 8011 – 1050 –  3003

  • آلیاژ های قابل سفارش : 8011

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ورق آلومینیوم روی لینک زیر کلیک کنید.

مقاله ورق آلومینیوم

گالری تصاویر

لیست قیمت محصولات پارس سدید آلومینیوم

قیمت ورق آلومینوم
2022-08-01T05:01:54+00:00
می 2023
ش ی د س چ پ ج
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

تماس با ما

آدرس: تهران – خیابان امیرکبیر – خیابان پامنار – روبروي بانك ملت – پلاک 197/1

تلفن: 1-33972300-021

موبایل: 0912111966

فکس : 33972328-021

درباره پارس آلومینیوم

فعالیت بازرگانی این مجموعه در دهه 40 و با نام تهران تور آغاز شد. در سال 1393 نام مجموعه به پارس آلومینیوم تغییر کرد. این مجتمع با در اختیار داشتن دستگاه های روز دنیا آماده ارائه محصولاتی با کیفیت به مشتریان خود می باشد.